Over Panda Paints

Als één van de zeer weinigen komt Panda Paints met watergedragen, volledig oplosmiddelvrije beits- en verfproducten. Onze bedrijfsnaam verwijst natuurlijk naar de twee beroemdste inwoners van onze vestigingsplaats Rhenen. Het inzicht dat we alles moeten doen om onze natuur in stand te houden, leidde tot de beslissing om watergedragen beits door te ontwikkelen naar volledig oplosmiddelvrije beits. Maar wel een beits die tegelijk uitstekende beschermende eigenschappen bezit.

Binnenkort VOS-vrije verf
Na de introductie van de Panda Impregneerbeits zullen we tevens VOS-vrije verfproducten ontwikkelen, zoals muurverf zonder Vluchtige Organische Stoffen. Zodra er Panda verfproducten in productie zijn genomen, komen deze ook beschikbaar in de webshop.

Bamboe extract voor betere bescherming
Panda Impregneerbeits geeft al uw houtwerk een prachtige uitstraling én optimale bescherming. Deze duurzame beits is 100% watergedragen en volledig oplosmiddelvrij. De impregneerbeits dringt tegelijk beter en dieper door in het hout dankzij het unieke bamboe extract.

Kleurbehoud van uw buitenhout
Onderzoek in onze laboratoria wees uit, dat de toevoeging van bamboe extract een extra waterafstotend effect heeft. Omdat water van buitenaf niet in het hout trekt maar er in bolletjes vanaf rolt, krijgt ook groene aanslag geen kans. Panda Impregneerbeits laat wel vocht van binnen naar buiten door. Uw mooie overkapping, veranda, tuinhuisje, schutting en tuinmeubelen blijven dus hun prachtige kleur behouden.

Bestel de Beitskit meteen mee
We hebben er tevens voor gezorgd dat onze producten makkelijk te verwerken zijn: vooral met behulp van onze accessoires. Alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met het verfraaien en beschermen van uw buitenhout, bestelt u in één keer bij Panda Paints.

En iedere bestelling vanaf € 30, wordt GRATIS toegezonden!